Home » , » Kaspersky Internet Security 2015 + Crack

Kaspersky Internet Security 2015 + Crack




Kaspersky Internet Security 2015

Devoloper Kaspersky provides three types of anti-malware products: Anti-Virus, Internet Security and PURE, with each one providing more features than the last. Internet Security is the version delivering premium protection to computers against Trojans, worms, viruses, backdoors, rootkits, dialers and other kind of web-based threats.

Speedy installer and user-friendly interface

The installation process is fast and uncomplicated, as the tool automatically sets up all components and does not give users the possibility of excluding any of them.

Core protection via multiple and customizable scan modes

Kaspersky integrates multiple scan modes that can be chosen by taking into account the target: Full Scan thoroughly analyzes each part of the computer and should be used on occasion to do a complete checkup, while Quick Scan looks only in critical areas and common locations and should be used on a regular basis to keep the PC in shape. Custom Scan verifies only files, folders and drives suspected by the user, while Removable Drives Scan evaluates external disks as soon as they are plugged into the machine to rule out any dangerous or unknown items. Scan jobs can be scheduled to run regularly and without user assistance.

Advanced protection via extra layers of security

Compared to Kaspersky Anti-virus which offers only essential protection against malware, the Internet Security edition brings additional safety measures to the table. Safe MONEY stores financial information in a secured vault when performing online transactions, a two-way firewall is designed to block hacker attacks, while another tool prevents suspicious applications from doing any damage by investigating their behavior.

How to Install Licence ?

  • Close your internet connection.
  • Install Kis 2015
  • After Install  Pause Kaspersky Protection [Taskbar > Right Click On Kaspersky Icon > Click Pause Protection]
  • Disable Self-Defense [Setting > Additional > Self-Defence] – Unchecked
  • Exit Kaspersky from taskbar
  • Now Open “Kaspersky Internet Security Patch 2015 “
  • Run The Patch
  • Now Open Kaspersky Internet Security 2015

    Screenshots




Important !

The given cracked Licence is valid till 04/10/2015 and is update competible
Use the given setup to work it accurately and precisely

Trial Setup (161.9 Mb) | Mirror 1 | Mirror 2 | Mirror 3
Crack  (261 KB) | Mirror 1 | Mirror 2 | Mirror 3
Reset Trial (553 KB) | Mirror 1 | Mirror 2 | Mirror 3

2 komentar:

  1. Mau dapat gem Clash of Clans, diamond get rich, diamond hay day, dan masih banyak lagi dengan mudah tanpa survey dan root? Ini caranya

    1. Download aplikasi Whaff Rewards di playstore
    2. Setelah ke intsall buka appnya
    3. Seteah di buka klik tombol login, login ajaa pake akun facebook kalian
    4. Abis itu ada kotak invitation code
    5. Masukan kode AK92284
    6. Setelah masukan kode diatas kalian bakal dapet $0.3, lumayan kaan, kalian tinggal ngumpulin deh sampe 12$
    7. Cara ngumpulinnya gampang, tinggal invite orang lain atau download aplikasi yang ada di app tersebut
    8. Setiap download aplikasi kalian akan mendapat hadiah sebagai reward, hadiahnya bisa $0.17 sampe $0.66 tergantung app nya
    9. Setiap hari kalian pun akan mendapat reward bila setelah di download aplikasi tersebut tidak di uninstall lumayan kaan setiap hari uang kalian bertambah hehehe
    10. Setelah terkumpul $12 baru deh kalian bisa tukerin ke voucher google play (domisili harus united state)
    11. Nah kalian bisa beli gem CoC. Coba dulu bro jangan nyerah duluan, ngumpulin $12 cepet kok cuma, gk cuma buat gems juga lho, bisa juga untuk aplikasi/games berbayar di playstore, atau juga bisa untuk pay pal, steam gift card, facebook gift card, amazon gift card, macem macem deh pokoknya tergantung gift cardnya hahaha. Cape sih tapi klo udah menikmati hasil, coba liat world rank keren ya. Menggiurkan sekali kan? Jangan percaya yg bilang codenya premium, semua code sama dapet $0.3

    -Selamat Mencoba-
    Jangan lupa share trik berguna ini ya

    ReplyDelete
  2. waaah gan ane paling demen nih sama kapersky, nice info gan thans ya

    ReplyDelete


Support : Rajanyagamee
Copyright © 2013. Dunmay - All Rights Reserved
Blogger Givo Parsi Nugraha , Email
Thanks to Maskolis